Isolatie Oplossing

Knauf JetSpray is een complete isolatie-oplossing met minerale producten die speciaal is ontwikkeld voor vloerisolatie. Deze oplossing wordt aangebracht aan de onderzijde van vloeren in kruipruimtes. De kracht van JetSpray is de combinatie van het gebruik van minerale vezels en het organische bindmiddel. Knauf JetSpray is eenvoudig te verwerken en resulteert in een optimaal leefcomfort in de bovenliggende ruimte. Het JetSpray assortiment wordt compleet gemaakt door de levering van de benodigde uitrusting en toebehoren.

Knauf JetSpray is een uitstekend, milieuvriendelijk alternatief om kruipruimtes te isoleren. Het kwaliteitsproduct garandeert een constante, hoge isolatiewaarde gedurende de levensduur van een woning of gebouw. JetSpray is zeer geschikt om aan te brengen op moeilijk bereikbare plaatsen, waardoor thermische lekken worden voorkomen.

Aan JetSpray is het Eurofins Gold-certificaat toegekend. Dit garandeert dat met het toepassen van JetSpray een goede binnenluchtkwaliteit behouden blijft in de woning of gebouw. Het aanbrengen van JetSpray geschiedt door Knauf Insulation erkende JetSpray verwerkers. De verwerkers worden opgeleid om het totale systeem op de juiste wijze aan te brengen. Kwaliteitsinspecteurs van Knauf Insulation staan daarbij garant voor de begeleiding en controle van de juiste uitvoering.
Knauf JetSpray Ronald Gerressen Duiven

Knauf JetSpray Spouwmuurisolatie met Supafil. spouwmuur Isoleren. Ronald Gerressen B.V. isoleert met de beste isolatiematerialen. Calamiteitendienst Ronald Gerressen in Duiven is gespecialiseerd in Spouwmuurisolatie, Dakisolatie en Bodemisolatie. Door gebruik te maken van hoogwaardige producten zoals Jetspray en Supafil van Knauf zit u er altijd warm bij. Wij bieden u een compleet gevelrenovatie onderhoudsplan aan en het is in vele gevallen ook mogelijk om uw woning in zijn geheel te laten na isoleren. Wij komen uiteraard eerst geheel vrijblijvend langs om te kijken of uw woning en gevels geschikt zijn om na te kunnen isoleren. Spouwmuurisolatie met Supafil. spouwmuur Isoleren. Ronald Gerressen B.V. isoleert met de beste isolatiematerialen. Ronald Gerressen in Duiven is gespecialiseerd in Spouwmuurisolatie, Dakisolatie en Bodemisolatie. Door gebruik te maken van hoogwaardige producten zoals Jetspray en Supafil van Knauf zit u er altijd warm bij. Wij bieden u een compleet gevelrenovatie onderhoudsplan aan en het is in vele gevallen ook mogelijk om uw woning in zijn geheel te laten na isoleren. Wij komen uiteraard eerst geheel vrijblijvend langs om te kijken of uw woning en gevels geschikt zijn om na te kunnen isoleren. Spouwmuurisolatie met Supafil. spouwmuur Isoleren. Ronald Gerressen B.V. in duiven, arnhem en nijmegen isoleert met de beste isolatiematerialen. Ronald Gerressen in Duiven is gespecialiseerd in Spouwmuurisolatie, Dakisolatie en Bodemisolatie. Door gebruik te maken van hoogwaardige producten zoals Jetspray en Supafil van Knauf zit u er altijd warm bij. Wij bieden u een compleet gevelrenovatie onderhoudsplan aan en het is in vele gevallen ook mogelijk om uw woning in zijn geheel te laten na isoleren. Wij komen uiteraard eerst geheel vrijblijvend langs om te kijken of uw woning en gevels geschikt zijn om na te kunnen isoleren.

Perfect voor kruipruimtes

De meeste kruipruimtes zijn laag en staan erom bekend dat ze moeilijk te isoleren zijn. Met het isolatiesysteem JetSpray is het mogelijk om in ruimtes van amper 50 cm hoogte te werken. Zowel JetSpray Thermal als Jetspray Fix wordt via een slang de kruipruimte ingebracht en bij de spuitmond gemengd. Door de grote nauwkeurigheid van de spuitmond kunnen buizen of kabels vrij worden gehouden of juist worden opgenomen in de isolatielaag. Er wordt geen schade aangebracht aan kabels of buizen die zich in de kruipruimte bevinden. Ook plekken die met traditionele isolatiemethoden lastig te isoleren zijn, kunnen met JetSpray uitstekend worden geïsoleerd. Jetspray is dus ideaal voor vloerisolatie.