Tel: 026-3116020

U kunt een beroep op ons doen voor de onderstaande diensten:

 • Leegpompen/zuigen van kelders bij wateroverlast
 • Wegdekreiniging na olie en/of verfsporen
 • Assistentie bij stormschade, o.a. bomenzagen, dichten daken.
 • Zorgen voor elektra en werkverlichting
 • Overige assistentie

Voor meer informatie over de calamiteitendienst kunt u de digitale folder bekijken.

Wilt u meer informatie of heeft u nog andere vragen neem dan contact met ons op

Digitale Folder  Contact

 

calamiteitendienst Ronald Gerressen Duiven

Calamiteitendienst Spouwmuurisolatie met Supafil. spouwmuur Isoleren. Ronald Gerressen B.V. isoleert met de beste isolatiematerialen. Calamiteitendienst Ronald Gerressen in Duiven is gespecialiseerd in Spouwmuurisolatie, Dakisolatie en Bodemisolatie. Door gebruik te maken van hoogwaardige producten zoals Jetspray en Supafil van Knauf zit u er altijd warm bij. Wij bieden u een compleet gevelrenovatie onderhoudsplan aan en het is in vele gevallen ook mogelijk om uw woning in zijn geheel te laten na isoleren. Wij komen uiteraard eerst geheel vrijblijvend langs om te kijken of uw woning en gevels geschikt zijn om na te kunnen isoleren. Spouwmuurisolatie met Supafil. spouwmuur Isoleren. Ronald Gerressen B.V. isoleert met de beste isolatiematerialen. Ronald Gerressen in Duiven is gespecialiseerd in Spouwmuurisolatie, Dakisolatie en Bodemisolatie. Door gebruik te maken van hoogwaardige producten zoals Jetspray en Supafil van Knauf zit u er altijd warm bij. Wij bieden u een compleet gevelrenovatie onderhoudsplan aan en het is in vele gevallen ook mogelijk om uw woning in zijn geheel te laten na isoleren. Wij komen uiteraard eerst geheel vrijblijvend langs om te kijken of uw woning en gevels geschikt zijn om na te kunnen isoleren. Spouwmuurisolatie met Supafil. spouwmuur Isoleren. Ronald Gerressen B.V. in duiven, arnhem en nijmegen isoleert met de beste isolatiematerialen. Ronald Gerressen in Duiven is gespecialiseerd in Spouwmuurisolatie, Dakisolatie en Bodemisolatie. Door gebruik te maken van hoogwaardige producten zoals Jetspray en Supafil van Knauf zit u er altijd warm bij. Wij bieden u een compleet gevelrenovatie onderhoudsplan aan en het is in vele gevallen ook mogelijk om uw woning in zijn geheel te laten na isoleren. Wij komen uiteraard eerst geheel vrijblijvend langs om te kijken of uw woning en gevels geschikt zijn om na te kunnen isoleren.

Capaciteiten

Om u een indruk te geven van de capaciteit van de wagens treft u hieronder een overzicht van de zeer complete uitrusting:

 • 2 hogedruk heet water units;
  • 180 bar; 150 graden; 18 liter per minuut; 100 meter hogedrukslang; Diverse hogedruk spuitlansen en spuitvrezen.
 • Riool hogedruk reinigings unit;
  • 200 bar; 47 liter per minuut; 80 meter rioolslang.
  • Inclusief riool vrezen; T.V. rioolinspectie camera; Riooldetector.
 • 15 kilowatt aggregaat; 4 bouwlampen à 500 watt per stuk op statief; 3 stuks kabelhaspel; lichtmast van 6 meter hoogte met elektrisch verstelbare lampenbrug met 2 stuks lampen à 1000 watt;
 • Klokpompen; omvul pomp 400 liter per minuut; waterzuig unit; motor kettingzaag; ladders; dekzeilen; assortiment handgereedschap; bezems; trekkers; batsen; steekschoppen; veiligheidsvesten -, kleding-, brillen en helmen; e.h.b.o. box; scala aan preventie materialen; absorptie materialen; schoonmaakproducten.
 • Wegdekreinigingsunit t.b.v. reinigen oliesporen.

Deze auto's voldoen uiteraard aan alle veiligheidsnormen voor het werken op en aan de weg.