Bodemisolatie met Supearl EPS bodemparels

Ronald Gerressen B.V. beschikt over een inblaasmachine waarmee  losse Supearl EPS bodemparels of DI-Chips in de kruipruimte kunnen worden geblazen.

Dit kan gebeuren via het kruipruimteluik of door van buiten af gaten door de fundering te boren en hierlangs de kruipruimte te vullen met de gewenste hoeveelheid parels. Naast een prima isolatiewaarde (afhankelijk van de gewenste dikte) werkt een laag ongebonden  Supearl EPS bodemparels ook nog eens vochtregulerend (drogend) in de kruipruimte

Indien er alleen een isolatielaag wordt aangebracht direct onder de vloer, blijft het proces waarin vocht wordt getransporteerd vanuit de bodem intact. Dit houdt in dat vocht uit de bodem ongemoeid energie kan halen uit de omgeving tijdens de fase waarin het veranderd in damp. De energie die hiermee gemoeid gaat is warmte en wordt door de vloer opgenomen. Het overduidelijke resultaat is dat het verschil in temperatuur tussen de leefruimtes en de kruipruimte groter is, terwijl ook het warmteverlies aanzienlijk hoger ligt. Door te investeren in bodemisolatie wordt het proces van vocht naar damp sterk vertraagt, waardoor u niet alleen een stabielere temperatuur zult merken in uw woning, maar ook nog eens een lager energieverbruik.

Bodemisolatie met HR Plus parels

Ronald Gerressen B.V. isoleert kruipruimtes nu onder andere met Supearl EPS bodemparels

Bodemisolatie met HR Plus parels

Isolatie waarden

Hieronder treft u enkele voorbeelden aan van isolatie waarden voor uw kruipruimte.

Codering: 20181106GKBKWB
Betreft: Gecontroleerde kwaliteitsverklaring
Toepassing: ISSO 82.1
Fabrikant: Supearl BV
Type: Grijze geëxpandeerde polystyreebschuimparels (EPS-schuimparels) parels als bodemisolatie
 
Dikte isolatie op de bodem van de kruipruimte 
100mm -> Rbf 2,25 m² K/W
125mm -> Rbf 2,82 m² K/W
150mm -> Rbf 3,38 m² K/W
175mm -> Rbf 3,94 m² K/W
200mm -> Rbf 4,51 m² K/W
225mm -> Rbf 5,07 m² K/W
250mm -> Rbf 5,63 m² K/W
275mm -> Rbf 6,20 m² K/W
300mm -> Rbf 6,76 m² K/W
325mm -> Rbf 7,33 m² K/W
350mm -> Rbf 7,89 m² K/W
375mm -> Rbf 8,45 m² K/W
400mm -> Rbf 9,02 m² K/W
500mm -> Rbf 11,27 m² K/W

Vloerisolatie

Vloerisolatie is een rendabele vorm van isoleren en het zorgt voor meer comfort in uw huis. Het kan op verschillende manieren geplaatst worden.

Wanneer er geen vloerisolatie is aangebracht in uw huis, kan er snel vocht en kou in de ruimte ontstaan. Dit zorgt ervoor dat de onderkant van de vloer wordt aangetast. Vloerisolatie kan op verschillende manieren worden aangebracht, het zorgt ervoor dat de vloer beter beschermd wordt en dat er veel minder vocht wordt aangetrokken. Daarnaast zult u door het aanbrengen van vloerisolatie merken dat de vloer warmer en droger aanvoelt. Het temperatuurverschil tussen wel of geen isolatie kan oplopen tot wel 5 graden. Naast minder vocht en meer warmte, kunt u dus flink besparen op uw stookkosten.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Bodemisolatie met HR Plus parels

Spouwmuurisolatie met Supafil. spouwmuur Isoleren. Ronald Gerressen B.V. isoleert met de beste isolatiematerialen. Ronald Gerressen in Duiven is gespecialiseerd in Spouwmuurisolatie, Dakisolatie en Bodemisolatie. Door gebruik te maken van hoogwaardige producten zoals Jetspray en Supafil van Knauf zit u er altijd warm bij. Wij bieden u een compleet gevelrenovatie onderhoudsplan aan en het is in vele gevallen ook mogelijk om uw woning in zijn geheel te laten na isoleren. Wij komen uiteraard eerst geheel vrijblijvend langs om te kijken of uw woning en gevels geschikt zijn om na te kunnen isoleren. Spouwmuurisolatie met Supafil. spouwmuur Isoleren. Ronald Gerressen B.V. isoleert met de beste isolatiematerialen. Ronald Gerressen in Duiven is gespecialiseerd in Spouwmuurisolatie, Dakisolatie en Bodemisolatie. Door gebruik te maken van hoogwaardige producten zoals Jetspray en Supafil van Knauf zit u er altijd warm bij. Wij bieden u een compleet gevelrenovatie onderhoudsplan aan en het is in vele gevallen ook mogelijk om uw woning in zijn geheel te laten na isoleren. Wij komen uiteraard eerst geheel vrijblijvend langs om te kijken of uw woning en gevels geschikt zijn om na te kunnen isoleren. Spouwmuurisolatie met Supafil. spouwmuur Isoleren. Ronald Gerressen B.V. isoleert met de beste isolatiematerialen. Ronald Gerressen in Duiven is gespecialiseerd in Spouwmuurisolatie, Dakisolatie en Bodemisolatie. Door gebruik te maken van hoogwaardige producten zoals Jetspray en Supafil van Knauf zit u er altijd warm bij. Wij bieden u een compleet gevelrenovatie onderhoudsplan aan en het is in vele gevallen ook mogelijk om uw woning in zijn geheel te laten na isoleren. Wij komen uiteraard eerst geheel vrijblijvend langs om te kijken of uw woning en gevels geschikt zijn om na te kunnen isoleren.