Isoleren

Naast het aanbieden van een compleet gevelrenovatie onderhoudsplan is het in vele gevallen ook mogelijk om uw woning in zijn geheel te laten na isoleren. Wij komen uiteraard eerst geheel vrijblijvend langs om te kijken of uw woning en gevels geschikt zijn om na te kunnen isoleren. Dit gebeurd middels een spouwmuur onderzoek om uit te sluiten en ervoor te zorgen dat er geen obstakels / bouwafval in uw spouw aanwezig zijn.

Ronald Gerressen B.V. heeft gekozen om enkel te isoleren met de beste isolatiematerialen waarvan de hoogwaardige kwaliteit zich door de jaren heen in de praktijk reeds bewezen hebben. Dit om problemen achteraf uit te sluiten. De uiteindelijke keuze voor een bepaald isolatiemateriaal hangt af van uw woning en uw persoonlijke woonsituatie. Geen woning is namelijk gelijk. Een ding hebben deze materialen echter gemeen: de uitzonderlijk hoge isolatiewaarden.

Daarom werkt Ronald Gerressen B.V. met de producten van Knauf Insulation!

 

Ronald Gerressen B.V. isoleert de bodem nu onder andere met HR Plus Parels

Spouwmuurisolatie met Supearl + EPS parels

Supearl + parels zijn kleine bolletjes met een hoog isolerend vermogen.

Ze zijn ongevoelig voor vocht en omdat ze onder luchtdruk worden ingespoten dit gecombineerd met toevoeging van een speciale milieu vriendelijke lijm vullen ze werkelijk de gehele spouwmuur.

Het voordeel daarvan is de combinatie van een hoge isolatiewaarde en geen kans op verdwijnen van parels uit de muur, omdat er als het ware een isolatieplaat binnenin de muur staat.

Het isoleren van de spouwmuur met EPS parels is een efficiënte en prijsgunstige oplossing. De isolatieklus neemt niet veel tijd in beslag.

Er worden kleine gaatjes in de muur gemaakt waardoor de EPS parels worden aangebracht. Deze worden na het vullen van de spouwmuur weer netjes dichtgemaakt en afgewerkt. Bij een klinkermuur is achteraf niet te zien dat er gaatjes zijn geboord.

Voordelen van spouwmuurisolatie met Supearl+ parels

Voordelen van spouwmuurisolatie met Supearl+ parels

Superieure isolerende eigenschappen door toevoeging van grafiet

Ontelbare met lucht gevulde gesloten celletjes 98% bestaat uit lucht en 2% uit polystyreen.

Geen  wateropname , door de parelvorm  wel een dampdoorlatende “ademende “ structuur

Schimmelbestendig  en rotvrij , geen voedingsbodem voor grassen ,planten  of mossen

Verouderd niet  en recycling mogelijk

Verhoogd uw wooncomfort / Beter beheersbaar binnenklimaat

Minder energieverbruik / Lagere stookkosten

Warmtegeleidingscoëfficiënt  verlijmd  λ0,035 W/mK

Warmteweerstandwaarde Rc  (bij 60 mm isolatiedikte) 1,79 m2.K/W

Deze Supearl + isolatie parels voldoen aan alle eisen van onderstaande  keuring instanties.

SKG-IKOB certificatie Attestnummer 2750/17 voldoet aan eisen KOMO.

ISSO gecontroleerde kwaliteits verklaring 2016-0815GK-BK-UW

Insula Certificatie attestnummer:2122 A01,voeldoet aan eisen bouwbesluit.

Spouwmuur isolatie met Supafil

Supafil van Knauf Insulation is de eerste in innovatie op het gebied van spouwmuurisolatie sinds ruim 30 jaar. Supafil is een inblaaswol die speciaal door Knauf wordt gefabriceerd met maar één doel voor ogen: het optimaal isoleren van spouwmuren. Dankzij het verfijnde en unieke productieproces, ontstaat een witte wol die zacht aanvoelt. Het witte uiterlijk heeft Supafil te danken aan de speciale siliconen behandeling, waardoor het als enige inblaaswol volledig waterafstotend is.

Supafil bestaat voor ongeveer 97% uit glas, waarvan ruim drie kwart uit gerecycled glas. Dit maakt Supafil tot een uiterst duurzaam product, wat bovendien onbrandbaar is. Dit uit zich in een Eurobrandklasse A1. Daarnaast beschikt Supafil over zeer gunstige eigenschappen die een essentiële bijdrage leveren aan het wooncomfort. De ongekend hoge isolatiewaarde (0,034 W/m.K ) maakt een hoge energiebesparing mogelijk. Terwijl de geluiddempende eigenschappen van de wol bijdragen aan het akoestisch comfort.

De uitstekende akoestische en thermische eigenschappen maken Supafil tot een absoluut topproduct. Niet voor niets hebben in Nederland inmiddels ruim 100.000 woningeigenaren bewust gekozen voor Supafil.

Spouwmuurisolatie met Supafil. spouwmuur Isoleren. Ronald Gerressen B.V. isoleert met de beste isolatiematerialen. Ronald Gerressen in Duiven is gespecialiseerd in Spouwmuurisolatie, Dakisolatie en Bodemisolatie. Door gebruik te maken van hoogwaardige producten zoals Jetspray en Supafil van Knauf zit u er altijd warm bij. Wij bieden u een compleet gevelrenovatie onderhoudsplan aan en het is in vele gevallen ook mogelijk om uw woning in zijn geheel te laten na isoleren. Wij komen uiteraard eerst geheel vrijblijvend langs om te kijken of uw woning en gevels geschikt zijn om na te kunnen isoleren. Spouwmuurisolatie met Supafil. spouwmuur Isoleren. Ronald Gerressen B.V. isoleert met de beste isolatiematerialen. Ronald Gerressen in Duiven is gespecialiseerd in Spouwmuurisolatie, Dakisolatie en Bodemisolatie. Door gebruik te maken van hoogwaardige producten zoals Jetspray en Supafil van Knauf zit u er altijd warm bij. Wij bieden u een compleet gevelrenovatie onderhoudsplan aan en het is in vele gevallen ook mogelijk om uw woning in zijn geheel te laten na isoleren. Wij komen uiteraard eerst geheel vrijblijvend langs om te kijken of uw woning en gevels geschikt zijn om na te kunnen isoleren. Spouwmuurisolatie met Supafil. spouwmuur Isoleren. Ronald Gerressen B.V. isoleert met de beste isolatiematerialen. Ronald Gerressen in Duiven is gespecialiseerd in Spouwmuurisolatie, Dakisolatie en Bodemisolatie. Door gebruik te maken van hoogwaardige producten zoals Jetspray en Supafil van Knauf zit u er altijd warm bij. Wij bieden u een compleet gevelrenovatie onderhoudsplan aan en het is in vele gevallen ook mogelijk om uw woning in zijn geheel te laten na isoleren. Wij komen uiteraard eerst geheel vrijblijvend langs om te kijken of uw woning en gevels geschikt zijn om na te kunnen isoleren.

Tel: 026-3116020

U kunt een beroep op ons doen voor de onderstaande diensten:

  • Spouwmuurisolatie
  • Dakisolatie
  • Bodemisolatie

Voor meer informatie over deze dienst kunt u op deze pagina verder lezen of de digitale folder bekijken.

Wilt u meer informatie of heeft u nog andere vragen neem dan contact met ons op.

Contact

 

Supafil logo Ronald Gerressen BV